Suggestiemenu
- Het suggestiemenu wordt aangeboden aan € 57.00
- Babykreeft Belle-Vue of
+ € 6.00
- Huisbereide garnaalkroketten met Zeebrugse garnalen en gefrituurde peterselie of
- Asperges of
vergezeld van gerookte Schotse zalm, Zeebrugse grijze garnalen en mousselinesaus (+ €5)
- Asperges op z'n Vlaams of
- Carpaccio van Belgisch WIt-Blauw rund met huisgemaakte ganzenlever 'Toulouse' en schilfers van Parmezaan of
- Normandische oesters 'Utah Beach' op ijs
- Op het houtvuur gegrild ribstuk van het Belgisch wit-blauw met béarnaisesaus, een fris slaatje en dagverse frietjes of
- Lamskroontje gegrild op het houtvuur met marktgroenten en gratin dauphinois of
+ €5
- Gebakken zeeduivel met preiroomsaus, zwarte peper en groentenpuree of
- Koninginnehapje van parelhoen 'Landgoed Ter Doest'
met grijze garnalen en mousselinesaus
- Irish coffee of
- Coupe aardbeien of
- Eton Mess (rood fruit- slagroom - mascarpone en meringue)
A la carte
- Bekijk hier onze volledige kaart
Afhaalgerechten
- Af te halen
BEKIJK ONZE VOLLEDIGE TAKE AWAY KAART VIA DE WEBSHOP
www.juliasboutique.be
Voorgerechten:
Oesters 'Utah Beach' // citroen € 11,00 / 6 stuks
1/2 kreeft belle-vue // bijhorende sauzen: € 22,50
1/2 kreeft // lookboter: € 22,50
Huisbereide garnaalkroketten: € 4,00 / stuk
Huisbereide kaaskroketten: € 3,50 / stuk
Hoofdgerechten:
Paling groen // provençale // room // gebakken: € 24,00 per pers.
1/1 kreeft belle-vue (600gr) // bijhorende sauzen: € 45,00
1/1 kreeft (600gr.) // lookboter: € 45,00
Huisgemaakte aardappelkroketten: € 2,50 / 6 stuks
Butcher Shop
- Af te halen
Ribstuk van het Belgisch wit blauw rund: € 22,00/kg
Ribstuk van het Ierse Hereford rund: € 28,00/kg
Ribstuk van het Rood West-Vlaams rund (5 weken gerijpt): € 34,00/kg
Droge worst: € 10,00/kg