Suggestiemenu
- Het suggestiemenu wordt aangeboden aan € 62,50
- Normandische oesters of
'Utah Beach' op ijs
- 1/2 kreeft gegratineerd met fijne tuinkruiden of
+ € 6,00
- Huisbereide garnaalkroketten of
met Zeebrugse garnalen // gefrituurde peterselie // citroen
- Asperges op z'n Vlaams of
- Mechelse asperges of
gerookte Schotse zalm // mousselinesaus (+ € 2,50)
- Carpaccio van Belgisch WIt-Blauw rund of
huisgemaakte ganzenlever 'Toulouse' // schilfers van Parmezaan
- Salade geitenkaas
honing // spekblokjes // Brugs beschuitje
- Op het houtvuur gegrild ribstuk van het Belgisch wit-blauw of
béarnaisesaus // fris slaatje // dagverse frietjes
- Koninginnehapje van parelhoen 'Landgoed Ter Doest' of
verse frietjes // mousselinesaus
- Kalfstong in madeirasaus of
huisgemaakte aardappelkroketten
- Schotse lamskroon // of
dagverse marktgroenten // gratin dauphinois (+ €9)
- Catch of the day of
- Noorse kabeljauw
mousselinesaus // wokgroenten // kruidenpuree
- Mousse van hazelnoot of
met vanilleroomijs en slagroom
- Crème Brûlée of
- Irish coffee
A la carte
- Bekijk hier onze volledige kaart
Butcher Shop
- Af te halen
Ribstuk van het Belgisch wit blauw rund: € 22,00/kg
Ribstuk van het Ierse Hereford rund: € 28,00/kg
Ribstuk van het Rood West-Vlaams rund (5 weken gerijpt): € 34,00/kg
Droge worst: € 10,00/kg